Борисов взриви: Ако бях премиер, щях да се обадя на Путин и да му кажа…! (виж тук)

Бойко Борисов за газа, Путин и Петков
1

Бойко Борисов с изказване за милиони в Приморско!

Бойко Борисов взриви поредната си бомба днес, по време на своята визита в Приморско. Там, разбира се, тема номер едно, бе за спрения руски газ и управлението на Кирил Петков и сие. Борисов, нахъсан, дори не чакаше да му се зададат конкретни въпроси, а сам се питаше и си отговаряше.

Бойко Борисов
Бойко Борисов за газа, Путин и Петков

„Какво щях да направя, ако бях аз сега премиер?! Нямаше да дам и със стотинка да се оскъпи газът, камо ли пък да секне. Щях веднага да звънна на Путин и да му кажа: „Путин, другарю, не се прави така. Как може да плащаме толкова скъп газ, нали сме приятели, нали сме партньори и братски народи?! Така се прави, бизнес е това. Гледайте как чевръсто и умело се оправя Ердоган – хитър, умен политик“, коментира Борисов. А после моментално подхвана нашите.

„Тези хора съсипаха България и тепърва народа ще му плаща на това цената. Ама тази цена ще е от солена, по-солена. Ей на, срещат ме постоянно хора на улицата и ме карат да се върна в управлението, че Киро съсипал всичко. Съсипа, викам, ама като го избрахте“, продължава екс премиерът.

Според него, на 31 декември още е трябвало да бъде готова връзката за доставка на газ от Гърция, но настоящите управници били провалили и този гербаджийски проект.

1 коментар
  1. Witkoff казва

    Не е случайно,че не е примиер и слава богу!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.