Измъчи се, завалията: Ето как Краси Радков свали 10 кила за нула време! (виж тук)

Краси Радков на кето диета
0

Краси Радков верно не прилича на себе си, изпил се е!

Краси Радков не спира да смайва зрителите в лайфовете към „Капките“, особено като се появи полугол на сцената. Комикът видимо е отслабнал и не само, направо се е стопил. Някои го харесваха по-пухкав, защото им седял далеч по-свежо, но болшинството го поздравяват и питат как го постигна.

Краси Радков
Краси Радков на кето диета

Оказа се, че Радков е минал на тежък режим и основно на кето храненето, което в последно време придоби особена пополярност. Разковничето при него е, че не се яде почти никакъв въглехидрат. Като, имайте превид, че под въглехидрат не се разбира мазните баници, пици или сладко, а дори лимони, дори стар лук и всеки зеленчук, що расте под земята. Морковите дори са забранени при такъв режим.

За сметка на това Краси може да яде спокойно всичко мазно, дори тлъсто и лой. Меса, твърдите сирена и кашкавали, краставиците и повечето зелени зеленчуци могат да се приемат на корем. Алкохол обаче не бива, затова Радков дори рождения си ден посрещнал само с една мижава ракийца.

Мнозина обаче се питат колко ли време ще издържи Краси на това, защото това хранене трябва да се превърне в постоянно за човека, който иска не само да се вталява, но и да задържи постигнатото.

„Ако се о’лаби после и започне да яде порядъчно, не само пак ще се окръгли, ами може да стане и двоен“, коментират запознати.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.