Емилия пререва: Жорж ме спечели завинаги с една постъпка! (ама не каза коя)

Емилия вярва, че с Жорж са свързани и от минали животи
0

Емилия така и не обясни коя е тази постъпка!

Една постъпка. Един жест. Един миг и за Емилия това е било напълно достатъчно, за да осъзнае, че Жорж Башур е нейният мъж завинаги и че никога няма и да си помисли за друг. Това го сподели тя самата в ефир като даже се просълзи. Само че забрави да конкретизира каква точно е била постъпката…

Емилия
Емилия вярва, че с Жорж са свързани и от минали животи

През февруари тя и Башур станаха родители на прелестно момиченце Жоржина, кръстено на таткото. Той настоявал бебето да се казва Емилия, но понеже и майка му носела това име, певицата решила, че три Емита ще са много в семейството. Предложила му Жоржина, той се усмихнал и започнали да си я наричат така още от корема.

„Жорж е мъжът, когото винаги съм чакала, той е всичко. И го разбрах веднага, в мига, когато видях, че е готов на всичко за мен, за нас. Тези качества – отговорност, грижа, стабилност, обич – те са важни за мъжа, а не състоянието или позициите. Тях има ли ги, животът ти ще е щастлив“, казва певицата.

В началото лекари им казали, че няма да могат да си имат дете и го понесли мъчно, но свикнали, а и си били достатъчни. Чудото станало изведнъж и без да правят никакви опити и усилия, просто подарък от съдбата. Днес двамата са неразделни и на първо място са именно те и децата им.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.