Инсценирана ли е смъртта на криптокралицата Ружа Игнатова?

Ружа Игнатова направи милиарди от криптовалутата "Уанкойн"
0

Спецслужбите на САЩ и Германия не вярват, че руски мафиоти са очистили  криптокралицата Ружа Игнатова

Криптомилионерката е в неизвестност близо 5 години. По последни данни тя се укривала в гръцкия град Амалиада, в югозападната част на страната. Мястото било набелязано от находчивата дама, защото има връзка с Малта от едни страна, и Сицилия от друга. Преглед на охранителните камери сочи, че българката от ромски произход е в цветущо здраве и влиза и излиза от хотела си.

В един от дните обаче видеото показвало как Ружа Игнатова излиза от стаята си, но вече не се връща в нея. Американските тайни служби получили информация, че наемници са я отвлекли с яхта навътре в морето. Там изтръгнали от нея паролата за криптоавоарите й, а след това й пуснали няколко куршума. Тялото й било привързано с тежест и изхвърлено в морето.

На тази версия обаче не вярват немските тайни служби. Според тях криптокралицата Ружа Игнатова е жива и здрава и след поредица пластични операции се укрива у нас под защитата на германски паспорт. Родителите й живеят в Бургас и нашите агенти вече душат около тях.

41-годишната Ружа Игнатова е търсена основно от Щатите и Германия за измами с валутата „Уанкойн“ на стойност близо 5 милиарда долара.

Източник: „Уикенд

Ружа Игнатова направи милиарди от криптовалутата „Уанкойн“

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.