Кейт Мидълтън изуми с бял тоалет (Сравниха я с мед. сестра от стар холивудски филм – Снимки)

0

Образът на херцогинята е много красив, но доста противоречив

Кейт Мидълтън продължава своята поредица от пролетни изяви. На 25 април херцозите на Кеймбридж взеха участие в мемориал по повод Деня на Анзак. Който е национален празник на Нова Зеландия и Австралия, посветен на загиналите в Първата световна война. Кралската двойка присъства на служба в Уестминстърското абатство.

Катрин се появи в паметен за нея тоалет, който носеше през 2005 г по време на светото кръщене на дъщеря си Шарлот. Образа си херцогинята бе допълнила с черни високи токчета, клъч в техния цвят и обеците на свекърва й Даяна.

Снимки: Социалната мрежа

Повечето фенове се възхитиха на визията на Кейт и я нарекоха истинска кралица. Но някои са на различно мнение. Те коментират, че облеклото й може да се нарече противоречиво и смятат, че Мидълтън събира образа на медицинска сестра от холивудските филми.

Кейт Мидълтън на 25 април и Патриша Нийл, като мед.сестра в „Операция Тихия океан“
Хецогинята на 25 април и Кейт Бекинсейл в Пърл Харбър

Въпреки, че вида й не може да се нарече провал, тоалета й би трябвало да има малко по-различна кройка. На херцогинята й липсва малко повече цвят, а бялата лента за глава, която носеше единствено допълва приликата.

Повечето почитатели на кралското семейство забелязаха, че на Кейт Кеймбриджка не й подхожда толкова бяло. Тя изглежда най-добре в изумрудено зелено, наситено синьо или пък в изискани винени цветове.

Източник: wday.ru

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.