Цветанка Ризова вече не крие новия си (Водещата заживя с известен адвокат) Преглеждания: 5474

Снимка: Фейсбук
0
Оценете този post

Цветанка Ризова има нов мъж до себе си, видя Разкрития.

От близо година журналистката живее на семейни начала с прочутия адвокат Красимир Недев, който и говорител на Висшият адвокатски съвет. Също като нея юристът е разведен, въпреки че има две деца.

Дъщерята Евгения-Самуила завършва преди 10 години политология в Берлин. „Тя е невероятен човек и боец“, хвали я таткото. По-малкото дете – синът Явор, също като баща си е почитател на хуманитарните науки. Цветанка също от години е в отбора на разведените, след като се раздели в съда с бащата на единствения си син Георги – бизнесмена Анатоли Георгиев, с когото се радваха на дългогодишен щастлив брак.

Снимка: Фейсбук

За първи път влюбените се появиха заедно на премиера на книга на бившия министър на културата Петър Стоянович, която бе представена пред отбрана публика в двореца „Врана“ преди година. От тогава са забелязвани заедно на редица други културти мероприятия.

Преди да се пусне в света на правото, новият мъж до Ризова има близо 20 години стаж в публицистични предавания, бил е водещ, главен редактор и създател на радио „Омега“ в Сливен. Завършва обаче техникум по електротехника в родния си град заради баща си. „Историята е следната: тъкмо се беше появила една нова форма в образованието ни, т.нар. ЕСПУ- „единно средно политехническо училище”. Истината е, че повечето ми приятели щяха да си останат в школото, в което бяхме, като продължение на обучението след VІІІ клас. Споделям аз намерението си вкъщи да остана в ЕСПУ и започвам да наблюдавам скришом родителските реакции. Майка, която обикновено не спира да говори, замълча. А татко пък, мълчаливец по природа, изрече кармичното: „Аха, страх те е от изпитите”. И толкоз. „Кой бе, мен ли ме е страх?” Помня, че оставаха 5-6 дни до изпитите. Денонощно зубкане. Е, приеха ме“, обяснява Недев в едно от редките си интервюта.

Източник: Уикенд

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.