Луд страх тресе Ева Веселинова: Станала е параноичка за мъжа си! (виж още)

Ева Веселинова се бои да не й отмъкнат мъжлето
0

Ева Веселинова трепери от шубе да не изгуби мъжа си!

Ева Веселинова не спира да учудва, че даже и да шокира с поведението си. Бившата панелистка на Гала и репортер се държи все по-странно за всичко, касаещо семейството, на което се е отдала. И по-специално мъжа й.

Ева Веселинова
Ева Веселинова се бои да не й отмъкнат мъжлето

Знаем, че Ева не крие близнаците си като Светлана Гущерова. Веселинова не е суеверна и показва децата си, които наскоро кръсти в манастира „Света Петка“ до Банкя. Дори и на кръщенето обаче тя не показа нито една снимка на мъжа до себе си – баща на наследниците й.

Ева всячески крие въпросния господин, но не само в мрежите. Тя не допускала до него и приятелките си, какво остава за някакви стари познати или колежки. Мнозина вече определят поведението й спрямо него като параноично.

„Луд страх я тресе, горката, няма друго обяснение, а и си личи. Трепери някой да не издаде кой е мъжът й, камо ли да го зърне – в нета или на живо. Донякъде я разбираме – ако бие много тъпана и се фука с мъжлето си, като нищо някоя ще й го отмъкне. А с тези две деца на ръце… Но и не е опция постоянно да го крие, чул ли ще му тури отгоре“, коментират близки до Веселинова.

Ева ще се окаже много по-ревнива и властна от очакваното, но докога ще съумява да представя благоверния като фантом, ще видим…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.