Ново 20: Тони Димитрова иска да се изнесе от дома си! (ето причината)

Тони Димитрова мрази застрояването
0

Тони Димитрова обясни и за желанието си да емигрира!

Любимката Тони Димитрова, която заради гласа наричат родната Бони Тейлър, проговори за желанието си за напусне страната. Помним, че тя самата написа това в мрежата преди време, като обясни, че й иде да си грабне „бохчата“ и да се махне веднъж завинаги. Е, за радост на феновете й се оказа, че е размислила.

Тони Димитрова
Тони Димитрова мрази застрояването

„Никога няма да си тръгна от своята родина, защото я обожавам. Но да, казах това в пристъп на яд и афект от всичко, което гледах и четях във социалката. И аз като повечето хора съм често в мрежата, дори и като пътувам, затова ми беше писнало от злоба и обиди на потребителите по всякакви тематики. Спонтанна реакция беше, нищо друго“, каза Тони.

След това обаче сериозно сподели, че ако иска да се махне отнякъде, това е от жилището си. А причината е застрояването на метри от нейната сграда, което ще затвори окончателно гледката към морето. Димитрова е против това постоянно строителство из цялата страна, което оказва лош ефект и на природата.

„Вярно е, че морето е на 200 метра от мен, но ме дразни ужасно тази бетонова джунгла навсякъде. Такава съм си, емоционална“, казва Тони. Преди известно време тя откри до дома си бездомно малко кученце и веднага го прибра, показвайки добрата си душа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.