Нинова кресна на Борисов: Лъжеш! Кой изнася оръжия за Украйна, това да не са ти пуканки?! (виж още)

Корнелия Нинова обвини Борисов в лъжа
0

Корнелия Нинова се нахвърли гневно на Борисов!

Корнелия Нинова се вбеси сериозно на екс премиера Борисов и му скочи навръх празниците. Гневът й е породен от думите на Борисов, че кабинетът изнасял тайно оръжия за Украйна и други държави. Това Нинова не можа да подмине.

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова обвини Борисов в лъжа

„Ей, Борисов, лъжеш! Защо лъжеш повече от нагло и твърдиш, че изнасяме оръжия за Украйна?! Това да не са ти някакви пуканки?! Ако изнасяхме, щеше ли външният й министър Кулеба да седи тук с дни и да чака отговора ни, да чака да решим да им дадем оръжия?! Такива глупости да говори друг, как да е, но ти си бил премиер“, възмути се Нинова.

Лидерът на столетницата и вицепремиер погна също Борисов за „неофициалните“ потоци на боеприпаси и работата на заводите. Тя заяви, че по негово време ако е имало множество такива неофициални канали за незаконен износ на какво ли не, сега няма. И поиска от него поне един документ, който да докаже приказките му.

Корнелия се вбеси още на факта, че дори на най-светлите празници за християните, нашите политически мъже не са спрели да говорят само за боеве и оръжия. Бясна е от този факт.

„Как пък един не продума за скоковете на цените, за бедността, за кризата, за данъците. Срамувайте се!“, заключи Нинова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.