Борисов втрещи: Ето защо няма да иска вот на недоверие към кабинета! (виж още)

Бойко Борисов за вота на недоверие към правителството и още нещо
0

Бойко Борисов се изказа и за визитата на Петков в Украйна!

Бойко Борисов взриви поредната си словесна бомба днес, докато беше да нагледа как върви ремонта на църквата в град Шипка. И разбира се, се похвали, че неговото правителство е дало пари за реставрирането й, защото още малко и храмът е щял да „падне“.

Бойко Борисов
Бойко Борисов за вота на недоверие към правителството и още нещо

Борисов отговори на въпроси на медии като този кога и дали ще искат вот на недоверие на кабинета на Кирил Петков. Отговорът на екс премиера обаче бе неочакван:

„Не. Няма да искаме такъв вот, не и сега. Не му е времето сега. Може би след месец или два, когато тотално ще се издънят и ще станат за смях на хората, тогава. А и нека българите хубаво да видят дали са способни тези управници, дали не са… Имат право хората да разберат сами, нека не им взимаме този период“, подсмихна се Борисов.

Той коментира и визитата на Петков в Украйна. Знаем, че премиерът заяви желание да посети Киев заедно с представители от коалицията. Борисов тук вече отсече категорично, че Зеленски изрично е настоял в Украйна да ходят само тези, които ще помогнат с нещо.

„Така каза човекът – който може да помогне, да дойде. На него не му трябват нашите, дето ще идат да си турят по няколко селфита с него. Че той да не е клоун“, каза Борисов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.