Скандалният Митовски прави новото шоу на Любо Нейков

0

Новото предаване на Любо Нейков се казва „Дъ Шоуто“ и ще върви преди Цитиридис

Скандалният режисьор Димитър Митовски се връща на работа в телевизията, поканен от Любо Нейков да прави новото му шоу, които носи прозаичното име „Дъ Шоуто“. Митовски се прослави като реализира едни от най-успешните бг сериали, като „Под прикритие“ и „Стъклен дом“, но стана известен с това, че не обича да плаща на служителите си. Фактът, че е некоректен работодател, го държа дълго време изолиран от всякакви тв проекти, но ето че сега парашутът му се отваря и той се връща да работи в Би Ти Ви, чиято основна заслуга, вече казахме, има Любо Нейков.

Според информацията, която се разпространява в Би Ти Ви, новото шоу ще бъде със старите муцуни, които гравитират около Любо Нейков – Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Тончо Токмакчиев, Филип Аврамов, Петьо Петков-Шайбата и др. Предварителните очаквания на много зрители обаче са, че новото предаване ще е като стара претоплена манджа – пародия, скечове, импровизации…

Рекламата на „Дъ Шоуто“ вече се върти по телевизията. То ще стартира на 2 май, понеделник и ще бъде в часовия отрязък преди „Шоуто на Николаос Цитиридис“ на мястото на „Комиците“, т.е. почти нищо ново няма да се случи.

Източник: „Уикенд

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.