Случи се: Разрив между Димитър Рачков и младата Анита! (още разкрития)

Димитър Рачков и Анита си биха шута?!
1

Анита и Димитър Рачков развалиха дослука!

Безоблачната идилия на влюбените Димитър Рачков и неприлично младото му гадже Анита Димитрова май е към края си (ако той вече не е настъпил). Това разкриха близки до комика и водещ на „Капките“, след като почитателите му останаха озадачени от една последна снимка в мрежата.

Димитър Рачков
Димитър Рачков и Анита си биха шута?!

На кадъра Рачков е в компанията на Маги Халваджиян, жена му Кремена и вечно усмихнатата Хилда Казасян. Събирането явно е след лайф на шоуто на арменеца, което върви всеки понеделник, а Анита винаги досега е била в публиката. Този път обаче я нямаше, липсваше и на снимката.

Рачков е на събирането, гушнал Хилда, с която очевидно се разбират добре, въпреки заяждането в шоуто, но фактът, че вечното присъствие Анита го няма, озадачи мнозина. Малко по-късно запознати подшушнаха, че двамата са се скарали сериозно и Анита се е изнесла от дома им, а Рачков този път не се е опитал да я спре.

Каква ли може да е причината за този разрив, гадаят фенове. Нищо чудно да е ревност, предвид факта, че Рачков може да е почти баща на Димитрова и нищо чудно тя да е хвърлила „белтъци“ към някой младок. А дори и да няма намесен трети човек, то разликата на двамата е толкова голяма, че самите им виждания за живота вероятно се разминават на светлинни години.

1 коментар
  1. езиковед казва

    Явно вече не му става, ама то само с език също не става.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.