Володя Стоянов с разтърсващ разказ след Ковид! (едва оживял)

Володя Стоянов смята, че му се е случило чудо като е оздравял
0

Володя Стоянов разказа за адските дни с коронавируса!

Володя Стоянов се появи пред света след жестоката драма, която преживя. Той едва не изгуби живота си, но успя да преодолее зверската битка с коронавируса, който го остави в болница за повече от петдесет дни. Тогава певецът се намирал буквално между живота и смъртта, а сега не смогва да се отблагодари на докторите.

Володя Стоянов
Володя Стоянов смята, че му се е случило чудо като е оздравял

„Беше ад, истински. Не знам как и кога точно съм оцелял и съм дошъл на себе си, защото не помня особено много неща. Най-ясният ми спомен е как като се видях за първи път в огледалото, срещу мен стоеше сякаш непознат мъж – адски слаб, с дълга побеляла като на отшелник брада и дълги израсли нокти“, разказва Стоянов.

Той добавя, че е посрещнал и рождения си ден в отделението, но не е имал в себе си телефон и де факто е бил откъснат от целия свят и близките си. После с радост видял, че е получавал много обаждания и съобщения, които му вдъхвали надежда за по-добри дни.

В момента той признава, че се справя отлично и не забелязва някакви поражения след болестта, които да му пречат на ежедневието. Дори и работи като пак започнал да пее и да си намира участия. Надява се, че оттук насетне животът му ще поеме във възходяща посока.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.