Попиля ги: Алекс Раева жестоко се изгаври със силиконовите кифли! (СНИМКА)

Алекс Раева съсипа пластмасите
0

Алекс Раева се избъзика яко със силиконовите чучела!

Алекс Раева побърка пластмасовите силиконови гърли като се изгаври брутално с тях в мрежата. Певицата, която макар и на по-късна възраст откри половинката си и стана майка, днес е повече от доволна и щастлива от живота си. И може да се похвали с успехи, без да изглежда като надуваемо чучело, за да привлича внимание.

Алекс Раева
Алекс Раева съсипа пластмасите

Алекс неведнъж е казвала, че няма против естетичната хирургия, но в случаите, когато тя наистина е наложителна. Тя самата си постави преди години силикон в бюста. Не, защото искаше да е новата Пам Андерсън, а просто, защото нямаше никакви гърди.

„Сложих го, но така, че изобщо не си личи. Ако не бях го признала, нямаше и да се разбере. Не исках да бие на очи, исках просто да имам женско тяло, защото приличах на мъж с голям задник“, смее се Раева.

Найс, А?!

Тя не може да проумее как има момичета, при това дори под 20-годишни, които се правят на маймуни с лоени джуки и скули като яйца. Затова и се появи с подигравателно фото, на което се е направила с уста с размерите на задница. Снимката е от парти, но посланието е ясно и определено предизвика бум от усмивки и коментари в нета.

Е, дали им е било смешно на тези, които тя осмива… едва ли.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.