Самоубийство или …? Още един руски газов богаташ и семейството му намерени убити (Всичко за касапницата) Преглеждания: 2093

Газовият бос с жена си и дъщеря си
0
Оценете този post

Сергей Протосеня заклал жена си и дъщеря си, после се самоубил, е най-вероятната версия, но подозират и намеса на мафията

Сергей Протосеня, руски газов богаташ, който е екс шеф на компанията „Новатек” е бил открит мъртъв заедно със съпругата си и дъщеря си. Информацията е обявена от правоохранителните органи в Каталуния.

На 19 април труповете на тримата са открити в Лорет де Мар. Но не се съобщава самоличността им. Но според изданието Catalunya Diari става дума за бившият мениджър на руската газова компания, неговата жена, която е на 53 години  и по-малката му дъщеря на 15.

Газовият бос с жена си и дъщеря си
Къщата, където са намерени труповете
Снимки: Блиц

Една от версиите, по която работят следователите е, че богаташът е заклал половинката си и детето с нож, а после сам е сложил край на живота си.

От полицията се проверя и съпричастност на мафията към тройното убийство.

Състоянието на Сергей Протосеня се оценява на 400 милиона евро. Газовият бос е живял със семейството си във Франция и той ги завел на почивка в Испания да посрещнат великденските празници.

По една щастлива случайност по-големия син на фамилията не пътувал с тях, а останал във Франция. От няколко дена той загубил връзка с роднините си и затова алармирал полицията.

След като местните полицаи отишли да проверят какво се случва на място се натъкнали на телата. Дъщерята и майка й били убити в леглата си. А Протосеня лежал в градината, в близост до него открили брадва.

Да припомним, че преди няколко дена експрезидентът на „Газпромбанк” Владислав Аваев също бе намерен мъртъв. Смята се, че е застрелял бременната си съпруга и дъщеря си в собствения им дом в Москва. А после сам се е самоубил.

Източник: Блиц

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.