Митьо Очите поля обилно с алкохол и оркестър закриването на Спецправосъдието

Митьо Очите вдигна купон след закриването на Спецсъда
0

Митьо Очите вдигна шумно парти в Кошарица, делото му се връща в Бургаския окръжен съд

Мафиотът Митьо Очите поля обилно с алкохол и чеверме закриването на Спецправосъдието, като партито бе вдигнато в имението му в бургаското село Кошарица. Миналата седмица народните представители гласуваха окончателното закриване на Спецсъда и Спецпрокуратурата, като техният край бе сложен с подписа на правосъдния министър.

Купонът се състоял миналия петък в имението на несебърския бос, а сред присъстващите били редица авери на Митьо Очите – като съпроцесниците му Калоян Колев, Венцислав Христов – Лавацата, Радослав Колев-Рачо и др. Зетят на Димитър Желязков – Велислав Петков, дори повикал ромски оркестър с певица, за да се веселят истински гостите, а накрая веселата компания пуснала дори тържествена заря.

Пиршеството в Кошарица продължило и след полунощ, когато компанията се преместила в бургаска чалга дискотека, но без Митьо Очите, който все пак е под домашен арест.

Митьо Очите е сред големите печеливши от закриването на спецправосъдието. По всяка вероятност неговото дело от София ще бъде преместено в Бургаския окръжен съд. А когато е на своя територия Желязков изкарва сума връзки и ползва всякакви влияния. Нищо чудно обвиненията за разпространение на наркотици в Бургас да отпаднат и да останат само по-леките – ръководене на престъпна група за принуда и изнудване чрез заплахи и палежи. С това несебърският бос се надява на по-лека присъда.

Митьо Очите вдигна купон след закриването на Спецсъда

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.