Зетят на Стефан Янев с изненадваща ТВ изява (Иван влиза в Хелс Китчън) Преглеждания: 1764

Снимка: Нова ТВ
0
5/5 - (1 vote)

Зетят на Стефан Янев с изненадваща телевизионна изява, видя Разкрития.

Иван Атанасов, който е сгоден за щерката на бившия военен министър, ще участва в кулинарното риалити Хелс Китчън. Той обаче няма да готви, а ще покаже на участниците в шоуто как се правят коктейли.

Не е тайна, че Атанасов е сред най-известните бармани в страната и дори е собсттвеник на първото по рода си училище за бармани в столицата. Това далеч няма да е първата му изява пред камерата.

Снимка: Нова ТВ

Той два пъти се явява на кастингите на „България търси талант“, като първият път е още в зората на кариерата му, когато не е твърде разпознаваемо лице. Тогава обаче не впечатлява журито и си тръгва безславно. Вторият път има по-голям успех и получава четири „Да“ от журито, с което продължава напред, но на следващия етап отново бива изключен от списъка с полуфиналисти.

Двамата с щерката на Стефан Янев са заедно от доста години, но засега не са минали под венчило, макар да са сгодени. Те имат дъщеричка Мишел. Собственици са и на семеен бизнес – фирма за кетъринг и тесторантьорство. Щерката на Янев работи и на престижна позиция в Булгаргаз, откъдето прибира и доста солидна заплата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.