Сашо Кадиев иска дете от новата си жена

Сашо и Ивелина вече работят за бебе
0

Ивелина Чоева се чувства готова за родител

Сашо Кадиев има 7-годишна дъщеря от предишната си връзка с Таня Тончева. Той обаче мечтае и за дете от сегашната тръпка на сърцето си Ивелина Чоева, а тя от своя страна твърди, че е готова да стане майка, въпреки че е още твърде млада – само на 24 години.

Чоева се старае да спечели доверието на Малкото Кате, както и на баба й – Катерина Евро. Ивелина неведнъж е признавала, че в зародиша на връзката им се страхувала много от това как ще я приеме майката на Сашо Кадиев. Знае се, че актрисата има чепат характер, при това поддържа отлични отношения с майката на внучката си – пловдивчанката Таня. Катето Евро обаче била благосклонна и към новата любов на единствения си син.

Сега Ивелина признава, че актрисата се старае да й осигури необходимия комфорт в отношенията – без подмятания и натяквания от серията „свекървата мърмори“.
Сашо Кадиев пък нееднократно се е хвалил, че актуалната му половинка и старата се понасят, дори общуват помежду си. Доколко това е поза или истинско великодушие, не може точно да се каже. Сигурно е едно – че актьорът е доволен, че бившата и настоящата му поддържат по-скоро добри отношения. Той е изтъквал в свои интервюта, че любовта е движеща сила, когато егото е потиснато. Макар че не става ясно за чие его става дума…
Източник: „Уикенд

Сашо и Ивелина вече работят за бебе
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.