Заради войната: Украинската мафия се установи в България (Богаташи и престъпници плащат 20 бона в евро, крият се у нас)

Снимка: Фейсбук
0

Украинската мафия е избрала България за един от своите бежански центрове докато трае войната с Русия, узна Разкрития.

Причините за това са ясни – хем е близо до Украйна и в Европа, хем в страната се шири корупция и това определено улеснява престоя за онези, които вървят по ръба на закона.

По-голяма част от подземните босове са се установили в луксозни апартаменти по Черноморието. Затова и по тези места се срещат ултра луксозни джипове с украинска регистрация, за които законите сякаш не важат. Обикновено зад тях се движи втори джип с охрана – все едно минава ескортът на президента Радев.

Снимка: Фейсбук

Разбира се, говорим за хора, които не се редят на опашките за регистрация за 40 лв на ден. Те пренебрегват тези процедури и директно наемат апартаменти или направо ги купуват. Предпочитат Черноморието – Варна и Бургас.

В София пък е нарастнало търсенето на обществени трезори – вероятно защото я тях могат да се съхраняват огромни суми, пари и ценности. Това е още един от знаците за окопаването на украинските мафиоти по нашите ширини.

Въпросът обаче е как тези млади и здрави мъже са се измъкнали от родината си, при положение, че в Украйна обявиха мобилизация. Отговорът е елементарен – с подкупи на границата. Според запознати тарифата започва от 20 000 евро нагоре.

Така мутроподобните украинци – с квадратна челюст и доста арогантно поведение, напълниха хотелите в Слънчев бряг и Свети Влас. „Плащат си и се разхождат като туристи“, разказват местните.

Източник: Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.