Фенове не харесват за жури някои стари победители в „Мастършеф“ Преглеждания: 1001

Мария вдигна купата в последния "Мастършеф"
0
Оценете този post
Фенове на предаването порязаха в зародиш шансовете на някои известни участници в „Мастършеф“ да станат част от новото жури

Както вече стана ясно, последната победителка в „Мастършеф“ Мария Жекова е 100-процентова участничка в журито в новия сезон 8 на кулинарното шоу. Друга любимка на феновете обаче Севда Димитрова едва ли ще има шансове да журира. Причината се крие в нейното вегетарианство, а това я лишава от възможностна да опитва месните гозби на участниците.

Продуцентите обмисляли да поканят друг финалист в предаването – Ивайло Спасов от сезон 6. Той искаше да отвори дюнерджийници в столицата с парите от наградата. Зрителите обаче не го харесали и заради негативните коментари от предаването се отказали да го канят. Поради същата причина отпаднали и имената на Радка Булман от 5-ото издание и на скандалната Божана Кацарова от 3-тия сезон. Отделно от това с Божана никой от телевизията не искал да контактува заради нейния вятърничав характер и психическата й лабилност. Кацарова е обвинявана и в некоректност, тъй като след „Мастършеф“ отиде при конкуренцията и се включи във „ВИП Брадър“ на конкурентната Нова тв.

Останалите победители в „Мастършеф“ са твърде невзрачни и почти никой не ги помни. Това е и причината те да не бъдат поканени за жури.

Като професионалист в новото жури се спряга името на италианеца Марко Лукиари, който напоследък е абониран за участията си в различни рубрики на Би Ти Ви.

Източник: „Уикенд“

Мария вдигна купата в последния „Мастършеф“

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.