Дори не сте си представяли, че Георги Първанов е…

Двойката имат и по-голям син
0

Двойката имат и по-голям син

Дори не сте си представяли, че експрезидентът Георги Първанов е рекордьор.

И вероятно вече се питате какъв точно е рекордът, който е поставил. Веднага бързаме да ви отговорим – рекордьор е по внучета. Оказва се, че Георги Първанов вече е дядо на цели пет внучета – две от големия му син и три от малкия.

Георги Първанов
Двойката имат и по-голям син

Последното попълнение към „колекцията“, са близнаците Зара и Николай. Те се появили на бял свят преди няколко месеца.
Близнаците са наследници на по-малкия от двамата сина на Първанов – Ивайло и съпругата му Росица. Двойката имат и по-голям син – Георги, който наскоро навършил три годинки.

Близнаците носят името на първата дама – Зорка и на бащата на Росица. Първото грандиозно парти в чест на близнаците вече е факт. Майка им организирала т.нар. обичай погача. Припомняме, че на него се събират само жени, които да орисат пътя на децата с най-добри пожелания. Партито обаче било в домашна обстановка заради притесненията на родителите да посещават заведения заради върлуващите вируси. Освен това те не искали да привличат излишно внимание.

Това далеч не означава, че тържеството се е разминало без специална украса. За нея Росица се доверила на една от най-известните агенции в страната за празнични декорации. Съпругата на Ивайло по професия е банкер, но със сигурност няма да може да я практикува през следващите две години.
Източник: retro.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.