Заплете се огромна мистерия около покушението на Любомир Иванов Преглеждания: 847

Предстои да се изясни дали не е присвоил пари
0
Оценете този post

Предстои да се изясни дали не е присвоил пари

Убийството на бившия полицейски служител Любомир Иванов бе обгърнато от огромна мистерия.

Ръководителят на Разследващия отдел в СДВР – Стойно Цветков разкри, че разполагат с достатъчно доказателства за едно от лицата, които бяха арестувани по време на вчерашната спецакция.

Любомир Иванов
Предстои да се изясни дали не е присвоил пари

Предполага се, че именно той е физическият извършител на убийството.
На този етап разполагат и с доказателства, че другото задържано лице по време на вчерашната акция е бил помагач. Цветков обаче споделя, че не могат да бъдат категорични, че има пръст в убийството на Любомир Иванов.

Към момента се работи по няколко версии. Водещата е, че бившето ченге е било ликвидирано заради неуредени финансови въпроси от престъпната дейност.
От думите на Цветков стана ясно, че органите на реда издирват и още един човек, за когото се смята, че е евентуален съучастник. Отказва обаче да посочи дали точно търсеният човек не е всъщност поръчителят на покушението.

Предстои тепърва да се изясни и дали Любомир Иванов е дължал пари или пък е присвоил такива. В осъществяваната престъпна дейност е имало поток от пари, който към момента се уточнява. Това разкри началникът на Криминална полиция – Петър Петров.

Той посочи, че на този етап в полицията не е постъпвала информация, че ексченгето се е занимавал с фабрика за нелегални цигари.
Източник: blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.