Жената на Кирил Петков не издържа и…

В последно време почти не го виждат вкъщи
0

В последно време почти не го виждат вкъщи

Съпругата на министър-председателя Кирил Петков – канадката Линда не издържа и разкри истината за връзката им такава, каквато е.

Тя споделя, че най-често премиерът се прибира след полунощ, а излиза най-късно в 7 ч. сутринта. Единственото време, в което могат да се видят е за няколко часа е през почивните дни или пък сутрините. Тогава успяват да си откраднат малко време между звъна на алармата и излизането му.

Кирил Петков
В последно време почти не го виждат вкъщи

Оказва се, че съпрузите споделят важните неща от деня си, докато Кирил Петков е в банята.
Линда споделя пред EVA, че на всички у тях им се е наложило да свикнат с новата реалност и почти са успели да се адаптират към нея.

Канадката не крие, че именно българската администрация е едно от най-големите предизвикателства за нея.
Тя е категорична, че е повече от съсипващо, когато се наложи да си изкарва някакви документи. Хората се разкарват от гише на гише, в следващия момент пък се оказва, че трябва да отидеш на друг етаж, за да направиш копие на документите, които трябва да представиш, след което отново да се върнеш. Накрая пък се оказва, че е нужно да бъде представен и друг документ, за който човекът не е бил уведомен още в самото начало.

Половинката на Кирил Петков споделя, че премиерът й е спретнал много приятна изненада навръх Свети Валентин. Тогава за разлика от останалите дни се прибрал у дома малко след 20 ч., след което я завел на ресторант.
Източник: pik.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.