Митьо Очите завъртя бизнес в Турция

Митьо Очите става хотелиер
0

Мафиотът Митьо Очите излиза на светло в Истанбул

Страшилището на Южното Черноморие Димитър Желязков, Митьо Очите, става хотелиер и ресторантьор в южната ни съседка. Това разкриват хора от обкръжението му, които нахвърлят бегли щрихи върху новия бизнес на топ мафиота. Уплашен, че в България ще остане гол като пушка, несебърският мафиот решил да развие бизнес в Истанбул, където няма да е под прицела на полицейски и данъчни служби.

Митьо Очите си дал сметка, че позициите му у нас вече са губещи и че не може да възстанови империята си отпреди 5-6 години, когатато той колеше и бесеше по Южното ни Черноморие. Така със заделените средства от дългогодишно разбойничество той решил да развие бизнес в мегаполиса Истанбул, като започне на чисто и „на светло“. За целта той купил хотел с невероятна гледка към Босфора, а отделно от това станал собственик и на позакъсал заради пандемията ресторант.

Целта на Митьо Очите била да се изскубне от родните служби за сигурност, които от години са го взели на мушка. Отделно от това бизнесът му у нас е изцяло нелегален, което го прави твърде несигурен във времена, в които той е под домашен арест в имението си. Черноморският Ал Капона използвал връзките си в турския ъндърграунд и с подставени лица придобил имотите, за които се твърди, че работели съвсем легално.
Източник: „Уикенд

Митьо Очите става хотелиер
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.