Дъното: Емануела се докара дотам, че си измисли гадже! (още подробности)

Емануела вече си измисля мъже и връзки
0

Емануела не може да свърти читав мъж и връзка!

Емануела не просто удари дъното, а се зае и да копае под него, коментират потребители в нета, след като лъсна, че певицата си измисля несъществуващо гадже. Принципно това е що-годе нормална и обичайна постъпка за ученички в пети клас, но не и за 40-годишна жена с двама наследника.

Емануела
Емануела вече си измисля мъже и връзки

Не е ясно защо го прави чалгарката, но предположенията са, че иска да дразни бившите, които я зарязаха, а и да се прави на вървежна. Знаем, че последната й дълга връзка беше с Мартин Елвиса, но идилията им бе разбита от признанията на самата Ема, че Елвиса й е изневерявал брутално и системно.

Явно по тази причина тези дни Емануела качи фотосче в сторито си в мрежата, на която се виждат женска и мъжка ръка, както и тялото на мъж, но без лицата. После самата тя се издаде, че снимката е от нета, а медиите фабрикуват измислени новини.

Покрай признанието си за фалшивата снимка, тя отрече и слуха, че има подарено жилище на морето от бившия си Митко Динев. „Кажете ми къде е това жилище, че да се нанеса веднага“, опита се да се направи на саркастична чалга дивата, но предизвика само смях.

„Щом и видните столични разглезени бохемчета не може да задържи и я правят на лопатар, какво си говорим и какви претенции може да има за фаталната изкусителка?! Смешна е!“, сочат с пръст потребители.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.