Маро, какво ти се е случило: Отварачката показа силикон и кокали в Дубай! (СНИМКИ)

Мария замяза на жив скелет със силикон
0

Мария замяза на сомалийка, нищо секси не й остана!

„Маро, ма, какво ти се е случило?! Какво ги показваш тия кокали със силикон, вместо да ги криеш?!“. Това попитаха преди минути Мария в мрежата, след като певачката отново дари на феновете си порция „горещи“ (само според нея обаче) снимки.

Мария
Мария замяза на жив скелет със силикон

Както вече е ясно, Мара е на почивка с третия си благоверен Мирослав Соколов, който я отведе в Дубай. Впрочем Емирството вече не е сред най-тежкарските и скъпи дестинации като едни острови Бора Бора примерно, така че Мирчо е минал „тънко“.

Но това беше леко отклонение от темата, а тя е за кокалите на Мария. Феновете й наистина облещиха очи при вида на тялото й, което все повече наподобява скелет. И ако не са двете големи кълба силикон в бюста й Марийка няма да става за нищо, коментират я в нета.

Побъркаха я от критика

Някои дори заподозряха, че чалгарката има хранително разстройство, което намирисва на булимия или на анорексия. Да, Мария винаги е била слаба, но в момента е грозно мършава и й се брои всяко ребро. А бедрата и са само кожа и кокали, в което няма нищо секси. Да не говорим за сплескания, сомалийски задник, който изкара преди дни.

„Моника Белучи го е казала – след една възраст трябва да избираш между дупе и лице. Та като я гледаме такава, скоро ще се сбръчка като стафида и никакъв филър няма да помогне“, коментират я в мрежите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.