Дори не сте предполагали за тази тъмна страна на Джеки Чан

Ще се изненадате за какво е похарчил първия си хонорар
0

Ще се изненадате за какво е похарчил първия си хонорар

Убедени сме, че и през ум не ви е минавало за тази тъмна страна на известния екшън актьор Джеки Чан.

Оказва се, че зад маската на положителните му роли се крие изключително тъмна страна.

Джеки Чан
Ще се изненадате за какво е похарчил първия си хонорар

Припомняме, че още през 2015 г., когато Джеки Чан публикува в автобиографията си някои подробности от живота му, светът бе в шок.
Актьорът е роден от самотна майка, която била изключително бедна. Толкова, че дори обмисляла да го продаде за 200 долара на британски лекар, тъй като смятала, че само така синът й ще има шанса да оцелее.

Едва спечелил първия си хонорар, Джеки Чан веднага започнал да харчи парите. Най-големият проблем обаче бил, че се отдал на неуморно пиене. Не крие, че често пъти сядал зад волана в нетрезво състояние.

През 1982 г. сключва брак с тайванската актриса Джоан Лин. За съжаление обаче тя става жертва на насилие от страна на Джеки Чан. Той сам признава, че я е тормозил заради алкохола. Двойката имат две деца.

Спомня си, че веднъж ударил толкова силно сина си Джеси, че детето излетяло и паднало на леглото. Едва тогава си дал сметка, че е прекалил с грубостта. Жена му била шокирана от тази случка.

Изневярата също присъства в автобиографията му. Тя се е случила с Мис Азия – Илейн Нг И Ли.
Признанията му обаче спират дотук, тъй като никъде в книгата не споменава, че има извънбрачна дъщеря, която е плод на тази любов.
Източник: blitz.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.