Горещо: Президентската щерка Дарина Радева хвърли дрехите! (СНИМКИ)

Дарина Радева е напълно естествена
0

Дарина Радева напълно натурална и изглежда страхотно!

Дъщерята на държавния ни глава Румен Радев хвърли дрехите и нажежи обстановката с горещи кадри. Дарина Радева се пусна в Инстаграм като явно не счита, че щом татко й е президент, не може да живее като нормалните хора – свободно.

Дарина Радева
Дарина Радева е напълно естествена

Момичето с театрални дарби се разсъблече пред всички, но пък и видимо има какво да покаже. Дарито е съвсем натурална като от хеликоптер личи, че няма никакви намеси по тялото и лицето си. Тя е надарена с естествено плътни устни, които нямат нужда от хиалурон, както и с млада, изпъната кожа на лицето.

Е да, бюстът й не е като на певицата Десислава, но пък пасва идеално на слабото й тяло. Радева е напълно пропорционална и добре изглеждаща млада жена. И въпреки че коментарите и мераците на мъжете в мрежата към нея далеч не са малко, Дарина е вярна на гаджето си.

Всичко си й е на място

Знаем, че тя от месеци е във връзка с Йоан Георгиев, който е любител на високите скорости и екстремните спортове. Мотористът скоро едва не се потроши при падане, но за щастие се размина без тежки наранявания.

Двамата с Радева се постоянно заедно и явно той я подкрепя не само в театъра, а и в по-дръзките й опити да разпалва страсти в интернет. Какво ли мисли баща й за това?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.