Симона Загорова директно: Ако мъж ми направи това на първа среща, е аут! (виж още)

Симона Загорова с откровения за мъжете
0

Ето кое мрази Симона Загорова в мъжете и какво търси!

Симона Загорова от известно време го раздава сингъл и секси мамче. Тя се раздели с бащата на малката Галина скоро след раждането и засега не е показала да има нов човек до себе си. Това обаче не й пречи да се оглежда, а и да преосмисли приоритетите си.

Симона Загорова
Симона Загорова с откровения за мъжете

За да няма това-онова, тоя разбрал, оня не, Симона го удари на откровения в мрежата като обясни какъв мъж търси и какъв би изритала още на първата им среща. Наследницата на Глория разкри, че най-важното е човекът до нея да е честен и да има очи само за нейната особа.

„Да, ревнива съм до лудост и не го крия. Нормално е да искам човекът, с когото съм, да е силно влюбен в мен и да ми дава това, което заслужавам. А то не е много, само любов и внимание“, казва Симона.

След което Мони обяви и какво най-силно я отвращава в мъж, още повече ако са на първата си среща заедно. Оказа се не пиенето, а… ровичкането в телефона.

„Да си излязъл с някого за първи път, да сте на вечеря, а той все да посяга към телефона си – е, това е отблъскващо. На такъв разписвам пътния лист още на момента и повече няма да ме види. Уважавайте се, ако искате и другите да го правят“, казва Загорова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.