Невиждан разврат в Министерски съвет

0

Не е за вярване какво се случва зад стените

Оказва се, че в Министерски съвет се вихри невиждан разврат.

Както може би сами се досещате главните действащи лица, са премиерът Кирил Петков и шефът на кабинета му Лена Бориславова.

Министерски съвет
Не е за вярване какво се случва зад стените

За да могат да се вихрят на спокойствие, са разпоредили камерите от някои от коридорите в Министерски съвет да бъдат свалени. Освен това служители сигнализират, че са получили категорична забрана да използват някои от маршрутите им. Те смятат, че това е с цел да избегнат срещата с някои от специалните гости на Петков и Бориславова.

Служители разкриват, че в края на работния ден Министерски съвет бивал налазен от сексуално освободени девойки и младежи.
Почти всяка вечер двамата оставали до късно на работното си място и си поръчвали храна. Нещата обаче далеч не били такива, каквито изглеждали.

Става ясно, че именно под прикритието на доставката на храна в Министерски младежи освобождават напрежението на Кирил Петков и дясната му ръка. Храната била само театър за пред служителите на НСО.
Освен това сексуално освободените младежи и девойки носели със себе си и забранени субстанции. Тръгвали си от там едва след полунощ.

Припомняме, че преди две седмици прокуратурата изиска записите от всички камери в МС. Тогава премиерът изплака пред журналисти, че това се прави поради факта, че Министерският съвет се е превърнал в център за сигнали към Европейската прокуратура.
Той определи случващото се като истинско безобразие и дори поиска оставката на шефа на НСО.
Източник: pik.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.