Изненадващи разкрития за министъра на културата Атанас Атанасов (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

0

Категоричен е, че ще има още видеа

Министърът на културата Атанас Атанасов, който придоби печална слава с клипа от кабинета му в Министерството, накарал цялата страна да се вгледа в него.

Дори тези, които никога преди това не бяха чували за него, се вторачиха в личността му.

Атанас Атанасов
Министър Атанас Атанасов на 27-я си рожден ден

При все, че мнозина предположиха, че в клипа Атанас Атанасов е употребил не само алкохол, а и забранени субстанции, истината може да се окаже много различна.
Оказва се, че Просто Наско, не пие алкохол дори и на рождените си дни.

От близкото му обкръжение разкриват, че обича да се събира с приятели, но обикновено купоните минават съвсем спокойно. Без значение от повода, по който са се събрали, не се консумират големи количества алкохол.
Това се вижда ясно от снимката на културния министър, запечатала 27-я му рожден ден.

Атанас Атанасов
Мечтата му е да изиграе Роджър Федерер в биографичен филм

Прави впечатление, че Атанас Атанасов е отбелязал личния си празник преди пет години пременен в анцуг и в домашна обстановка. Той дори позира с домашна торта в йенска тенджера, от което изглежда видимо доволен. Другото, което прави силно впечатление е, че около него е доста спокойно. Не се виждат и никакви шишета с алкохол.

Атанас Атанасов
Приятелска прегръдка с Григор Димитров

Забелязва се, че това, което най-често може да бъде видяно пред културния министър, е шише с вода.
След странния клип Атанас Атанасов бе категоричен, че няма да хвърли оставка. Той посочва, че не е употребил нито алкохол, нито забранени субстанции, а е бил под влиянието на умората и същевременно радостта от множеството поздрави, получени за празника му.

Атанас Атанасов
Приятелско събиране

Той е категоричен, че целта на този клип е бил да насочи вниманието на обществото към културата, тъй като отделените 30 милиона за нея останали извън полезрението.

Това, което малцина знаят е, че Атанасов се е оженил малко, преди да заеме министерския пост. Съпругата му Яна обаче живее в Лондон и това, че са разделени никак не им се нрави. Въпреки това двамата вярват, че отново ще имат възможността да живеят заедно и кроят планове за деца.
Източник: zajenata.bg

Атанас Атанасов
Двойна целувка на награждаване на кинофестивал

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.