Синоптичката на Нова тв – Лора Георгиева изби рибата (ФОТО)

0

Зрителите са категорични, че това прекрачва нормите

Синоптичката от Нова тв – Лора Георгиева изби рибата при днешната си поява в ефира.

На зрителите им направи впечатление, че синоптичката се появи с изключително къса пола. Толкова къса, че дори предизвика възмущението у някои от тях.

Лора Георгиева
Зрителите са категорични, че това прекрачва нормите

Зрителите на медията са категорични, че дължината на полата й е доста извън бизнес допустимото. Полата на Лора Георгиева бе с дължина, свършваща доста над коляното й.
Очевидно обаче носенето на „безсрамно“ къси поли, както ги определят мнозина, се е превърнало в истински хит сред синоптичките.

В подкрепа на твърденията си те посочват, че пред броени дни и Натали Трифонова от конкурентната bTV не останала по-назад. Тя също се появила в ефира с минижуп, за да съобщи времето на зрителите.

Днес сутринта Лора Георгиева се появи в ефир пременена в елегантна риза, в съчетание със стилна синя пола. Това, което възмути зрителите, както вече стана дума по-нагоре, бе именно дължината й. Все пак не се видя нищо повече от дългите й крака, но зрителите са на мнение, че има някои норми, които трябва да се спазват.

В крайна сметка Лора Георгиева зарадва зрителите с прогнозата за днес, обещавайки хубаво време. Още в началото на следващата седмица обаче се задава обрат, който ще донесе понижение на температурите в съчетание с много дъжд.
Източник: blitz.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.