И Силвена Роу „попарена“ в журито на Мастършеф

Силвена Роу не страда от липса на участия
0

Новият сезон ще на Мастършеф стартира с изцяло ново жури наесен

Пълна промяна се очаква в най-мащабното кулинарно шоу у нас „Мастършеф“. През последните няколко дни стана известно, че шеф Петър Михалчев категорично няма да продължи да бъде жури в шоуто. Дали е по собствена воля, или не, засега не е много ясно. Татуираният готвач твърди, че едва ли не е изпаднал в бърнаут и затова няма да поднови участието си в тв предаването.

Другият от журито – шеф Андре Токев пък излежаба присъда в затворническото общежитие в Казичене. Очаква се той да излезе на свобода в началото на лятото. Но Би Ти Ви едва ли ще го наеме за лице на шоуто предвид изцепката му и излагацията пред цяла България. Припомняме, че шеф Токев бе хванат да кара пиян автомобила си по джанти в условията на рецидив.

Остава дамата в журито – шеф Силвена Роу, която вече води свое авторско предаване по Би Ти Ви – „Моето звездно парти“. В този смисъл тя не страда от липса на ангажименти. Още повече, че наскоро издаде кулинарска книга с рецепти и сподели дори, че подготвя за публикуване наво. Иначе се занимава с внучката си и липсата на евентуален нов ангажимент в „Мастършеф“ едва ли ще я ощети в личен и професионален план.

От Би Ти Ви били убедени, че е време за тотална промяна в шоуто и за налагането на нови лица в журито. Твърди се, че то вече е избрано, но имената на участниците се пазят в строга тайна, за да се поддържа зрителският интерес.

Източник: „Уикенд

Силвена Роу не страда от липса на участия

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.