Леден душ ще се лее в „Един за друг“ Преглеждания: 707

Никак няма да им е лесно на мъжете
0
Оценете този post

Никак няма да им е лесно на мъжете

Леден душ ще се лее върху някои от участниците в „Един за друг“.

Всичко това ще се случи пред очите на зрителите тази вечер.

„Един за друг“ тази вечер ще продължи с изпитание, което ще изправи на нокти нервите на силните половинки в двойките. В него страстите между някои от двойките ще бъдат охладени от леден душ.

"Един за друг"
Никак няма да им е лесно на мъжете

За да избегнат това, мъжете ще трябва да гарантират, че ръката им е изключително спокойна. Освен това те трябва да притежават изключително концентриран ум и не на последно място – доста здрави нерви.

Всички те ще трябва да преминат през трасе, което е осеяно с препятствия. В същото това време ще им се наложи да обсипват половинките си с комплименти. Сами се досещате, че няма да им е никак лесно хем да са концентрирани на макс, хем да редят комплименти. Но това е и целта на заниманието – да бъдат максимално затруднени.

Всяка допусната грешка от мъжете ще донесе доста сериозно напрежение за тях в истинския смисъл на думата, защото ще бъдат удряни от ток. Това обаче не означава, че половинките им ще се разминат безнаказано, защото именно върху тях ще се излее ледения душ.

Припомняме, че при последното класиране Теодора и Генади заеха челната позиция в класацията, а последното място бе отредено на Мария и Виолин.
Източник: telegraph.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.