Васил Найденов с тежка закана към Слави Трифонов заради…

Краси пък разкри колко му плаща шоуменът
0

Краси пък разкри колко му плаща шоуменът

Известният естраден изпълнител Васил Найденов отправи тежка закана към шоумена и политик Слави Трифонов.

Големият въпрос снощи бе кой от двамата ще спечели в битката за имитации. Зрителите станаха свидетели на сериозна конкуренция между звездите снощи в „Като две капки вода“.

Васил Найденов
Краси пък разкри колко му плаща шоуменът

Нели Петкова заяви категорично, че Слави Трифонов ще излезе като победител от битката, защото е най-висок. Васил Найденов обаче посече тези й мераци. Той бе категоричен, че далеч не може да се каже, че битката е за второто място, предвид факта, че той самият е част от нея.

Азис също взе участие в спора за почетното първо място. За по-сигурно той се бори за първенството с цели две парчета. В битката участваха и още редица родни звезди, сред които Деси Слава, братя Аргирови и др.

В същото време снощи в „Като две капки вода“ се заформи и доста интересно питане за това колко плаща Слави Трифонов на именития комик Краси Радков.
Комикът реши да сподели колко получава за скечовете и участията си.

Той направи това признание пред колегата му Димитър Рачков в национален ефир.
Рачков го пое закачливо, заявявайки, че по всяка вероятност Маги Халваджиян е заминал рязко за чужбина поради невъзможността да покрие нуждите му.
Краси обаче побърза да уточни, че същото важи и за шефа му Слави Трифонов.

Рачков на свой ред отвърна, че двамата с Геро излизат много евтино на Халваджиян и той затова ги държи.
Краси обаче отговори, че същото правило важи и за него. Той уточни, че работи на принципа на затворниците – два дни му се пишат за три.
Източник: blitz.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.