Кейт и Уилям изненадаха всички с решението си

0

Очевидно борбата е много голяма

Любимата кралска двойка Кейт и Уилям взеха решение, с което изненадаха всички.

Оказва се, че двойката са в търсене на нов дом.
Причината за това е, че искат да са по-близо до Елизабет Втора.

Кейт
Очевидно борбата е много голяма

За никого не е тайна, че неотдавна кралицата се установи в замъка Уиндзор. Идеята на Кейт и Уилям е да са на нейно разположение всеки път, когато тя има нужда от тях.
Те вече са в търсене на подходящи учебни заведения в района за тримата си наследници.

Причината Кейт и Уилям да търсят частни домове наоколо е, че не са харесали кралските имения. Припомняме, че в това на принц Андрю е живял крал Едуард VIII. Наскоро стана ясно, че Елизабет Втора се е установила за постоянно в Уиндзор. Тя е взела под внимание здравословното си състояние. Всички наоколо са наясно с факта, че то естествено се влошава все повече с напредването на възрастта й.

Според запознати обаче Кейт и Уилям имат и друга причина да търсят близост до Елизабет Втора. Тя е, че напоследък по-малкият й син принц Андрю прекарва все повече време с нея. Двойката се страхуват той да не се върне отново под светлините на прожекторите.

Припомняме, че в началото на годината на принц Андрю му бе отнето правото да представлява кралската фамилия на официални събития. Разривът дойде от това, че името му бе забъркано с това на Епстийн, който бе осъден за педофилия.
Източник: pik.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.