Нова тв с извънредна рокада

0

Тя се случи снощи

Изненадваща за всички рокада се случи в Нова тв.

Единият от водещите на предаването „Като две капки вода“ – Герасим Георгиев-Геро го напусна. Това се случи в резултат на твърдението на актьора Юлиан Вергов.

Нова тв
Тя се случи снощи

Припомняме, че той заяви, че да си жури е много по-сложно, отколкото да си водещ на предаването.
Тези думи актьорът изрече след блестящото изпълнение на Александър Сано, който влезе в ролята на Азис в дует с Деси Слава. Двамата зарадваха почитателите на шоуто с изпълнението а песента „Жадувам“.

Геро много бързо изрита Юлиан Вергов от креслото му и се настани на неговото място. Вергов пък на свой ред изобщо не се поколеба и зае мястото му до Димитър Рачков. Той се справи успешно с прочитането на репликите му от аутокюто.

Тази размяна обаче не продължи дълго. Скоро Геро отново се изправи и анонсира Крисия, която влезе в кожата на Мариана Попова.

В началото на шоуто двамата водещи избиха рибата със смешката, която сътвориха. Те излязоха на сцената „облечени“ с две букви – Д и Б.
На въпроса на Геро, че буквата на колегата му Д е като Димитър и дали неговото Б, трябва да означава Беро, Рачков му отговори, че неговата буква е Г с шкембе и то голямо.

В крайна сметка стана ясно, че двамата са излезли с тези букви, тъй като снощното издание на шоуто бе посветено на българските дуети.
Източник: blitz.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.