Ето ги възможните рокади в журито на „Гласът на България“

Нито един от журито още не е подписал договор
0

Би Ти Ви може да смени менторите в „Гласът на България“ непосредствено преди кастингите на тъмно

Шоуто „Гласът на България“ може да започне с ново, или поне отчасти подменено, жури наесен. Деветото издание на вокалното състезание вече набира кандидати с кастинги в големите градове, в които гласовете отсява музикалният продуцент – Борислав Бояджиев-Борче.

На официалната страница на предаването отново стоят имената на старите ментори – Иван Лечев, Галена, Дара и Любо Киров. С техните лица са и рекламите за предстоящия сезон, които вече се въртят в ефира на телевизията, макар че още тече предварителното прослушване.

От сигурен източник е известно, че с нито един от менторите телевизията все още няма подписан договор. Договорката е устна, което я прави доста неустойчива. Дали младата Дара ще продължи като жури, зависи от нейната шефка продуцентката Саня Армутлиева. Тя може да реши да лансира друга своя звезда, която да рекламира нов албум или участие – като Михаела Маринова, примерно.

Участието на Любо Киров миналата година беше свързано с рекламата на големия му концерт в най-голямата родна зала „Арена Армеец“. Тази година обаче изпълнителят няма подобен ангажимент.

Присъствието на Иван Лечев и Галена изглежда сигурно, стига китаристът да отдели време за снимките в телевизията и фолкдивата да пожелае отново да чисти имидж като певица от лекия жанр.

Източник: „Уикенд

Нито един от журито още не е подписал договор

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.