Защо всички недолюбват Мария Цънцарова?

Мария Цънцарова била работохолик
0

Тв водещата Мария Цънцарова си навлече много врагове като фаворитка на Хекимян

На всички в Би Ти Ви вече е ясно, че Мария Цънцарова е лансирана от шефа си Антон Хекимян и заема все по-водещи позиции, като му се натяга и подмазва. С това журналистката е спечелила доста врагове сред колегите си, които се чувстват пренебрегвани и неоценени.

Въпреки че преди време тя отказа да стане лице на „Тази сутрин“ с обяснението, че се грижи за две малки деца, шефът й Антон Хекимян я наложи като водеща в „Тази неделя“. Но амбицията на Цънцарова не стигна дотук. Тя окупира и времето след вечерната емисия новини с рубриката си „Защо, г-н министър?“. Това вероятно е довело до увеличение на заплатата й, но самата журналистка твърди, че не го прави за пари, а от „любов към професията“. Огромната й амбиция я карала да прекарва ден и нощ в телевизията.

Това много се харесвало на шефа й Антон Хекимян, който бил същият работохолик. Арменецът забравил времето на репортерските си години, когато със Цънцарова били конкуренти, и сега я налагал едва ли не като най-добрата водеща на медията. Това обаче е твърде спорно, ако се вземат предвид колеги от „тежката артилерия“ на медията като Цветанка Ризова и Жени Марчева.
Източник: „Уикенд

Мария Цънцарова била работохолик
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.