Жоро Милионера офейка с милионите

Жоро Милионера вероятно е в Германия
0

Георги Енев, известен като Жоро Милионера, се изпари, след като излезе от пандиза

След като Жоро Милионера излежа присъдата си в Пловдивския затвор, сега може да харчи милионите си на воля. Въпросът е обаче, че никой не го е виждал нито в апартамента му в Пловдив, нито в родното му село Манолско конаре. Бившият инкасо охранител сякаш се е изпарил. И има защо. От години се говори, че хора от ъндърграунда го дебнат, за да му вземат 1,5 млн. лева – сумата задигната от инкасо автомобила, която така и не бе открита от разследващите.

Енев стоически мълча през годините и не каза къде е скрил парите. Той бе осъден на 12 години затвор, от които излежа 9 години и 8 месеца, като останалото време от присъдата той „стопи“ с работа в затвора. В пандиза Георги се трудил като чистач и общ работник в мебелния цех. През цялото време от престоя си в пандиза Жоро Милионера нито веднъж не е пожелал да излезе в отпуска.

След като излезе от пандиза на 30 март, следите му се губят. Родителите му отричат да са го виждали. Съседи говорят, че най вероятно Енев е напуснал страната. Говори се, че той е потърсил в Германия бившата си жена Петя и 17-годишната си дъщеря Делфина, които от 2-3 години се преселили там.
Източник: „Уикенд

Жоро Милионера вероятно е в Германия
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.