Бащата на Илия Павлов умря изоставен като куче

Павел Найденов напусна този свят изоставен от всички
0

Родителят на Илия Павлов – Павел Найденов, издъхна от коронавирус в хоспис

Понякога и богатите умират сами. Това може да се каже за смъртта на Павел Найденов – баща на известния фараон Илия Павлов, основател на империята „Мултигруп“. Оказва се, че бай Павел, както го наричаха близките, е издъхнал в хоспис на 24 февруари, като за смъртта му е уведомена вероятно единствено снаха му – овдовялата г-жа Мулти – Дарина Павлова.

Нейно било решението да го настани в хоспис през януари, 2022 г., когато претърпял лек инсулт. След смъртта на втората си жена 84-годишният старец живеел самотно и се занемарил. От 3 години насам нямал ищах нито за бизнес, нито за жени, нито за други занимания. След инсулта Павел Найденов пипнал коронавирус, който се оказал фатален за живота му.

За смъртта му не били уведомени близките му от родното село Долни Богров край София. За кончината на Найденов се чуло едва тези дни. Той бил кремиран и урната му положена в семейния гроб в родното му село.

Родителят на Илия Павлов сам движеше бизнеса си и на стари години. Притежаваше спортен комплекс с 2 тенис корта, луксозни ресторанти, хотели по морето, фабрика за контактни лещи в Суходол, къща с магазин в Долни Богров и отдаваше под наем редица имоти в София и Варна. Всичко това бе част от империята на Илия Павлов, като по-тлъстият пай бе наследен от вдовицата Дарина Павлова.

Източник: „Уикенд“

Павел Найденов напусна този свят изоставен от всички
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.