Горещо! Виктор Стоянов е спал с…

Мечтае за семейство и две деца
0

Мечтае за семейство и две деца

Горещи разкрития за „Ергенът“ Виктор Стоянов видяха бял свят.

Той сам призна, макар и с половин уста, че единствената причина, поради която е влязъл в предаването, са парите. Далеч е от мисълта, че точно в този формат ще успее да си открие гадже.

Стоянов не крие, че все още не е успял да превъзмогне бившата си изгора Хриси Парова. Въпреки скромните си 31 години, Стоянов споделя, че вече е твърдо убеден, че всеки на този свят си има цена. Онези, които категорично отричат тази истина, просто все още не са научили своята, смята той.

Виктор Стоянов
Мечтае за семейство и две деца

Към днешна дата Виктор Стоянов и спряганата за победителка в „Ергенът“ – Виктория Капитанова, не са заедно. Въпреки това двамата са запазили близки приятелски отношения.
Според запознати след края на формата, „Ергенът“ е имал интимни отношения с някои от участничките. Той обаче нямал никакви намерения те да преминат в нещо по-сериозно.

Една от дамите, с която Виктор е бил интимно близък, е Благовеста Цакова, по-известна като Бонбонова.
Още на старта на предаването се понесе мълвата, че Виктор Стоянов е излъгал за семейното си положение. По-паметливите помня, че на някои от по-старите му снимки, той е с халка.

Стоянов споделя, че са си разменили съвсем символично пръстени с бившата му изгора и допълва, че не е сключвал официален брак с нея.
Споделя, че мечтае да има силна жена до себе си, която да го дари с две деца – момче и момиче.
Източник: zajenata.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.