Близки на Рачков в шок: Той тотално оглупя, магии ли му прави тая?! (още разкрития)

Рачков иска бебе от Анита, близките му в ступор, решиха, че му е врътнала магия
0

Изхлопа му дъската на Митето, жалят го приятели!

Димитър Рачков се носи на крилцата на любовта и още не стъпва по земята, опиянен от своята неприлично млада приятелка. Както знаем, той е почти на 50, а тя едва на невръстните за него 22 лета (както се казва, повече пасва на гадже на сина му). Вероятно това е и една от причините човекът да оглупее тежко – поне така смятат огромна част от близките и познатите му.

Рачков
Рачков иска бебе от Анита, близките му в ступор, решиха, че му е врътнала магия

Те се хванали за главите и в началото останали напълно безмълвни като научили, че Рачето има сериозните намерения да става татко. Той бил категоричен, че ще оплоди Анита Димитрова и то възможно най-скоро. Известен с ревността си, Митето смятал, че това ще е и още една гаранция за вярност от нейна страна. Но така или иначе искал дете от Анита, защото я обожавал.

Решението на Митко обаче потресе здравомислещите му познати, които са категорични – направи ли го, това ще е най-голямата му грешка.

„И не, защото децата са грешка, не са. Но тази Анита е още почти дете, а Митко е на 50. Той е зрял, улегнал, поуморен вече от живота. Представете си какво чудо ще е ако имат дете и на онази започне да я се живее, което е неминуемо, а той иска спокойствие у дома.

Сега е лесно – тя се ласкае от пари, слава, внимание, но после?! Какво правим после, когато вече го е впримчила с бебето и му скъса нервите“, коментират източниците.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.