Наша националка напусна отбора: Писна ми от завист, омраза и клюки! (виж още)

Ева Вукадинова напусна националния
0

Ева Вукадинова не смята да се връща назад!

Ева Вукадинова напусна националния ни отбор по ски и се оттегли от Федерацията. При това изобщо не тихомълком, а със скандал. На 21-годишната ни спортна гордост, която бе и единствената нашенка на Олимпиадата в Пекин, й писна. Ама яко й писна от българката злоба, завист и интриги.

Ева Вукадинова
Ева Вукадинова напусна националния

Ева Вукадинова обяви открито решението си в мрежите и обясни, че е виждала много неща по цял свят, но като тукашните ядове никъде няма. И най-лошото е, че хората си ги правим сами.

„Край! Слагам край на присъствието си в отбора, защото не искам повече да се сблъсквам с тези негативи. Щастлива съм, че го правя. Чувствам се страхотно, не бях се чувствала така от много време. Средата у нас е отровна, токсична е и ако й се дадеш, ще те отрови. Няма да го позволя със себе си!

Оттук нататък ще се радвам на живота си, на свободата си и на ските – наистина пълноценно. Писнало ми беше да чувам коментари за жените в спорта. Сексистки коментари. Как винаги ние не сме достатъчно добри, не сме силни, не сме красиви, не сме слаби или високи. Стига толкова!“, заяви Ева Вукадинова.

Тя сподели, че в Австрия, където е учила преди години, нещата стоят по коренно различен начин, хората там са различни, не така озлобени. Ева благодари на своите треньори и си взе довиждане като не смята да се връща назад.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.