Зад кадър: Ето какво не знаем за снимките на „Ергенът“ в Турция! (виж тук)

Ергенът Виктор бил на половин час с кола от момичетата
0

Минутки зад кулисите на „Ергенът“!

От няколко седмици зрители, особено жени, масово се вълнуват от формата „Ергенът“. Едни завиждат на Виктор Стоянов и участничките, други ги одумват и им търсят кусури, трети се гневят как може национален ефир да излъчва подобни пошлости… Каквито и да са реакциите обаче, общо взето безразлични няма.

Ергенът
Ергенът Виктор бил на половин час с кола от момичетата

На всички прави впечатление луксозната и наистина прелестна обстановка в предаването като знаем, че тя се намира в Турция. Досега сме виждали само имението на момичетата, а не знаехме къде живее той – Виктор.

„Аз бях настанен в свое собствено имение – огромно, с басейн, с джакузи, с всички красоти и удобства, които може да си представите. Но бях напълно сам, изолиран от околните. Имението ми беше на около половин час с кола от това на момичетата, но никоя от тях не можеше да ми идва на гости, което е разбираемо и е условие на продукцията“, разказва Стоянов.

Той признава, че му било скучно и самотно само късно вечер, когато се прибирал, взимал си душ и си правел нещо за хапване. Снимките им започвали от 8 сутринта и продължавали до късно вечер, така че компания не му липсвала, макар да не разполагал с интернет, телефон и телевизор в имението.

„А и в крайна сметка влязох там заради парите, а не за идеята, че ще си тръгна с гадже“, шокира с истината Стоянов. Който така и не е с нито една от кандидатките след финала на „Ергенът“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.