Нерви и псувни на нашенци след пазара в Одрин! (ето причината)

Изнервени до краен предел шофьори на Капъкуле
0

Българи едва не откачиха след пазара си в Турция!

Запътили се на обичайния си ашъл-вериш уикенд в Одрин нашенци, този път се върнаха яко изнервени и псуващи по-добре от каруцари. Причината обаче не е в цените на тамошния Улус пазар, а в чудовищните задръствания и опашки на границата, където бе страшно. На пункта „Капъкуле“ колоната от автомобили бе километрична и неизброима.

пазар
Изнервени до краен предел шофьори на Капъкуле

А висенето на едно място не е само заради огромния поток пътници, но и заради вчерашния срив в системата на граничния пункт на Турция. Който е бил блокиран за повече от четиридесет минути.

„Даже повече от четиридесет минути бяха, не помня точно колко, защото в един момент заспах, чакайки на волана. За около час и половина успяхме да минем същото това място миналата седмица, а тази ни отне над четири часа. На някои им приложа, а тези пък, които са били така неблагоразумни да вземат и децата си с тях, не ща да ги мисля – ореваха света хлапетата“, разказва човек от Кърджали, който редовно пазарува от Одрин.

Този път споделя, че се е върнал зареден догоре с по-евтин бензин и си струвало, защото бил с цели 40 стотинки надолу от нашия, на литър. Не само горивото, но и дрехи, храни, консумативи, всичко на пазара Улус е доста по на сметка. И то макар и тамошните цени да са завишени спрямо декември, говорят нашенци.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.