Виктор Орбан гони джендъри и гейове от Унгария! (ще спечели ли четвърти мандат)

Виктор Орбан се бори за четвърти мандат
0

Двойно гласуване в Унгария днес, ще бъде ли отново Виктор Орбан премиер?!

Виктор Орбан има огромни шансове за победа на днешните избори в Унгария, което ще му донесе рекорден 4-ти мандат като премиер. Разбира се, нищо не е сигурно до приключването на изборния ден, който съчетава в себе си не само гласуване за парламент, но и такова за референдум.

Виктор Орбан
Виктор Орбан се бори за четвърти мандат

Орбан пусна паралелно гласуване за референдум, който да определи правата на гейове, лесбийки, транссексуални и джендъри – тоест на ЛГБТ общността. Знаем отлично мнението на Орбан по темата, но в момента той се допитва до унгарците, оставяйки им последната дума.

Право да гласуват днес ще имат повече от осем млн. унгарци, много от които вече отдавна са пред урните. Колкото до премиерът и отвращението му към ЛГБТ ще припомним, че Орбан отдавна се разпореди със забрана на сватбите между еднополови, изказа се, че гейовете са гадни „педофили“ и забрани каквато и да била промяна на половете на територията на държавата му.

Той обвини за това Европейския сюъз, а и Америка, които били виновните за разрастването на тези деградиращи ценности, заплашващи света. „Това е битка срещу изконния християнския свят, опорочаване на семейството и традициите, гавра с ценностната ни система. Няма да го позволим в Унгария“, неколкократно бе декларирал публично Виктор Орбан.

Ще видим какво ще се случи в края на днешния унгарски изборен ден.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.