Съпругата на Ахмед Доган се оказа дясна ръка на…

0

Колегите й я описват като изключителен професионалист

Втората съпруга на Ахмед Доган се оказа дясна ръка на един от действащите министри.

Ширин Карнобатлъ е главен експерт в министерството на културата, ръководено от министър Атанас Атанасов. Запознати издават, че именно тя е един от най-опитните кадри в администрацията му.

Ахмед Доган
Колегите й я описват като изключителен професионалист

Бившата съпруга на Ахмед Доган е натоварена с тежката задача да отговаря за почти всички големи събития, организирани от министерството. Колегите й я описват като изключителен професионалист, при все, че истинското й призвание е киното, а не политиката.

Зрителите успяха да се убедят в самородния талант на актриса, който притежава Ширин по време на участието й в сериала „Ягодова луна“, където си партнираше със Стефка Янорова. Малко обаче си спомниха, че Ширин е една от големите любови на Ахмед Доган.

Тя е родом от Плевен. Доган се влюбва в нея, когато кандидатства за водеща на новините на турски език по БНТ. По онова време Ширин е едва на 21 години. Красотата и доброто й възпитание са нещата, които пленяват един от най-влиятелните мъже у нас. Сватбата им е сравнително скромна и на нея присъствали едва 300 души.

След раздялата им, грижата за дъщеря им Демет е поета от следващата му половинка – манекенката Алтен, с която също се разделиха преди време. Демет израства обгрижвана в Сараите на баща си. След като се ориентира към творческия сектор, тя се върна да живее при майка си.
Източник: retro.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.