Внимавайте да не „изгорите“ по тази коварна схема!

0

Всичко се случва в разгара на купона

Добре е да проявите повишена доза внимание, за да не „изгорите“ по тази коварна схема.

Ужилени разкриват, че са попаднали под ударите на модели, които щъкат по скъпарски заведения и обират дамските чанти.

схема
Всичко се случва в разгара на купона

Моделките се договарят за работа като сервитьорки или хостеси в скъпарски заведения, тъй като именно там имат пряк достъп до богати клиенти.
Само преди броени дни в жертва на тази коварна схема се е превърнала и Емануела Валентинова. Тя дори е публикувала снимки на крадлите в профила си. Споделила е и запис от камерата, който е запечатал как красавиците преравят дамската й чанта.

Валентинова споделя, че хубавиците извършват обирите изключително хладнокръвно. Действат по схема, която сякаш е извадена от сценарий на криминале. В социалните мрежи те непрестанно демонстрират завидно лъскав живот, който използват за идеално прикритие на престъпленията, които извършват.

От разказа на Валентинова става ясно, че се забавлявала с приятели в един от ВИП клубовете в столицата. Разбира се последното нещо, което очаквала е, че ще бъде обрана от хостесата, която дебнела зад гърба й.

Изпечените крадли знаят много добре какво правят. Те изчакват предвидливо да се вдигне градуса на настроението и точно в разгара на купона започват да се разхождат из сепаретата, за да приберат урожая. На прицел са чанти, портмонета и слънчеви очила.

В тази коварна схема участват поне три красавици – докато едната отвлича вниманието ви, другата взема чантата. Малко по-късно плячката бива изнесена от бара и се прибира в колата на третата. В разгара на летния сезон групата се мести на работа в оборотни заведения по морето.
Източник: telegraph.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.