Пазете се: Красавици са най-опасните крадли в заведенията! (още подробности)

Тези двечките далеч не са единствените в подобна схема
1

Криминалисти предупреждават – бъдете бдителни и винаги нащрек!

Отивате на скъпо тузарско заведение (най-често бар) и късате синджира на макс. Пийвате си, всичко е шест… Това предстои да се случва все по-често, още повече след отпадането на всякакъв вид забрани и мерки от вчера. Само че внимавайте, защото не всичко може да е шест.

крадли
Тези двечките далеч не са единствените в подобна схема

Разкрита бе нов вид хитра измама, чрез която клиенти на заведения са ошушквани, без да се усетят. И то от атрактивни хубавици. Става дума за служителки на бара, най-често хостеси или сервитьорки. Докато клиентите се забавляват и са „на черешата“, пъргавелките се шмугват до масите им в тъмното и задигат де що свалят. Най-често това са пари, чанти, очила и други оставени на самотек вещи.

Последна от схемата изрева Емануела Валентинова, която обяви в мрежата, че е обрана като дори посочи и крадлите, задигнали чантата й. Тя е една от тези, които се усетили още същата вечер и „надули алармата“ в бара. Задействала се охраната, прегледани били и записите на камерите, които потвърдили думите й.

Двете крадли – моделки и хостеси, били задържани и след няколко часа разпит си признали стореното. Чантата е върната, но в нея пари няма, липсват и няколко други вещи. Симона Нолчева и Весела Йорданова ще си понесат отговорността, но криминалисти предупреждават, че не са единствени. Бъдете нащрек!

1 коментар
  1. Жужи казва

    Тая все я ограбват,напива се и не знае къде си оставя нещата,това служителките ли са,хостеси ли са,или джебчийки циганки ,които се правят на такива и незнайно как влизат в заведението!:)))

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.